Referenties

“Jolène is zeer betrokken, zij is vriendelijk en empathisch. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen om inzicht te krijgen in de richting van mijn carrière. Ik heb met haar als loopbaancoach een Career Scan gedaan omdat ik twijfelde welke mogelijke vervolgstap ik zou moeten nemen. In dit traject heeft zij ontzettend goed naar mij geluisterd, de juiste vragen gesteld en mij een spiegel kunnen voorhouden, zodat ik de goede kant op kon gaan. Verder is Jolène ook een ontzettend leuk mens, die aan een half woord genoeg heeft om je te begrijpen.”

Martine

Voor mij een ontzettend waardevol rijk programma. Jolène is een kundige vrouw, heel uitnodigend en in staat om laagdrempelig veel informatie te verstrekken. 

Ik ga “aan” op haar energie. Ik heb een soort draaiboek gekregen voor transformaties waar ook een procesgang aan gekoppeld is. De combinatie van yoga en mantra’s vond ik erg fijn.

Nel

“Ik ervaar dat je met je gevarieerde programma mij heel goed kon motiveren en inspireren. Vaker kan ik nu bewust ontspannen. Ik vraag gemakkelijker hulp als ik dat nodig heb en ik voel beter wat ik nodig heb.”

Mayke

 “Ik voel me dichter bij mezelf. Meer acceptatie en meer rust. Ik ben meer rekening met mijzelf gaan houden, beter gaan luisteren en mijn wisselingen toegelaten. En ik heb met mijn partner over verschillende onderwerpen gesproken omdat het niet alleen over klachten ging.”

Nicole

“Ik heb geleerd meer tijd voor mezelf te nemen en ik ben echt rustiger geworden. En dat in die paar weken … Ik ben ook begonnen met één van de meditaties die me heel goed doen, om deze 40 dagen te doen.”
Liliane

“Aan het begin van het Reis had ik veel onrust. Ik voel nu meer grip, ik kan de vermoeidheid beter toelaten en ik weet wat ik er mee moet doen. Ik ben minder angstig.” 
Martha

Jolène neemt je mee naar facetten van groei en begrip in de overgang. Vrolijk zacht diep, alleen en ook samen met andere vrouwen. Mantra zingen en dans hier een plons in het diepe daar, kriya’s en waardevolle vragen, elke week een beweging naar meer zelfbewustzijn. De cursus heb ik aangegrepen om meer rust en stilte te ervaren in de rommelige hectiek van deze tijd. Ik kreeg meer: sensibiliteit en voel de vertraging in de dingen die ik doe. 
Dorine

“Online yogales, dankzij Jolène heb ik ervaren hoe fijn dat werkt. Zelfs gewoon op mijn dikke vloerkleed (het kan thuis ook zonder yogamat). Jolène is zeer oprecht, en geeft les met zachtheid. Mooie oefeningen, waarbij ze let op het niveau van de deelnemers en verschillende varianten biedt voor wie dat wil. En haar aanwijzingen als ‘boks met een vlinder’ zorgen voor lichtheid en een glimlach die blijft.” 

Noor

“Jolène bezit de kunst aan te zetten én tegelijk de rust te ervaren bij jezelf!
Na jaren stoeien met de overgang besloot ik de challenge aan te gaan en me in te schrijven voor “Meer ontspannen door de overgang” Dat is dus echt gelukt !!
Met de fijne en rustgevende oefeningen kwam ik ook zelfstandig verder…
ik deed elke dag al yoga maar liep regelmatig vast in de beoefening. Door mij te focussen werd ik bevestigd in mijn vrouw zijn. Waarom zo gehaast  en onrustig?
Door toch weer nieuwe yoga oefeningen vanuit r u s t kwam er meer rust in mijn systeem en leven. Gewoon werken en rust tijdens vrije dagen of uren bracht balans. De kalmte van jolène en mijn innerlijk weten door zolang al yoga en ook opleidingen bracht mij nieuwe frisse input in  beoefening. Wees welkom om met ons te oefenen in de yoga!’

Marjan

“Je geeft me het gevoel dat je me echt ziet en begrijpt, zonder oordeel, heel oprecht en echt”

Claire

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven