Over mij

Veervrouwe Jolene

Hallo! Ik ben Jolene

Ondanks dat ik een ervaren loopbaanadviseur was raakte ik in 2013 zelf in een crisis. Ik hoorde de dringende roep om ME time. Die aanstormende overgang kon er met een drukke baan in een kantoortuin gewoon niet meer bij. Ik had rust nodig en tijd om echt bij mezelf te komen. Het werden zware jaren, want ik was kostwinner en ik moest door (vond ik). Uiteindelijk brak een nieuwe fase aan, maar wel pas toen ik elke dag op mijn yoga mat zat.

Nadat ik vooral buiten mezelf had gezocht naar houvast en veiligheid voor mijn gevoelige binnenwereld is mijn pad sindsdien veranderd.

Ik heb geleerd hoe ik de liefde en rust in mezelf kan vinden. En daarmee vond ik ook mijn vrouwelijkheid terug. Dat was wat met een vrouwenlijn achter me met hard werkende vrouwen. 

Dat hard moeten werken patroon doorbreken is een levensles én een intensieve reis.

Ik weet daardoor nu hoe belangrijk het is om als vrouw in die intieme ruimte met jezelf te kunnen zijn. Juist in moeilijke tijden, veranderingen, zoals de overgang, is dat niet makkelijk, maar heel hard nodig.

De Innerlijke Reis, (Yogische) Ankers voor de overgang, Makkelijke Menopauze Meditaties zijn geboren uit mijn eigen ervaring met deze levensfase. En omdat ik vind dat je als vrouw in deze fase support nodig hebt, om daarna weer volop te kunnen stralen. In je volgende levensfase…

 

Afgestudeerd gezondheidswetenschapper (1990). Jolène was werkzaam in preventie, als loopbaanadviseur/-coach (1999 – 2018 werkzaam bij de Gemeente Maastricht en het Academisch Ziekenhuis Maastricht /MUMC+). Ze is opgeleid tot kundalini yoga coach en teacher (Gian Instituut 2017, 2019 en 2021), momenteel volgt ze de 21 stages of Meditation bij Shiv Charan Singh. Ze begeleidt bij veranderingen en werkt creatief, intuïtief, met yoga, mantra, meditatie en vanuit de numerologie met het oog op “wat er voor jou werkelijk toe doet”. Moeder van een studerende zoon (2000), partner. Gezondheid, schoonheid, creativiteit staan hoog in haar vaandel.

 

 

Verder ben ik:

afgestudeerd gezondheidswetenschapper (1990)

creatief loopbaancounsellor (2005)

kundalini yoga coach (2017, 2019)

kundalini yoga teacher (2021)

“As a woman you are a mystery Everyone enjoys mysteries So enjoy being one But never be a mystery to yourself…”

Guru Rattana

“The true beauty in a woman is reflected in her soul”

Audrey Hepburn

“Grace in women has more effect than beauty”

William Hazlitt

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Je bent succesvol ingeschreven