Vader – Dochter Relatie

“Vader – Dochter relatie…”

In de loop van de tijd ben ik steeds meer en beter gaan beseffen dat mijn gevoelige, beweeglijke soms emotionele vrouwzijn een stevige innerlijke mannelijke pool nodig heeft, om dat te kunnen dragen. Het toegang hebben tot die innerlijke kwaliteit heeft voor mij alles te maken met de relatie die ik met mijn vader heb (gehad).

De verborgen dynamiek van de relatie met onze vader heeft nog altijd grote impact op ons leven als vrouw.
Zelfs als je vader niet meer in zijn aardse velletje is..

Denk aan:
* ons zelfbeeld;
* ons vermogen blijvende relaties aan te gaan;
* ons zelfvertrouwen in werksituaties…

Past dit bij jou:
* Worstel je met vraagstukken rond je werk? Ben je toe aan een volgende stap, maar lukt het je niet om die te zetten? Sta je op een kruispunt of keerpunt in je werk of je bedrijf? Heb je een extra boost nodig bij een volgende stap?
* Of heb je juist vragen rond een liefdesrelatie? Lukt het maar niet de ‘juiste’ man te vinden? Of lopen relaties steeds weer stuk?
* Of heb verwarring / onduidelijkheid over je zelfbeeld als vrouw? Wie ben jij als vrouw? Los van bijvoorbeeld moeder en werkneemster?

Past een van deze vragen bij jou?

Op 22 oktober organiseer ik de dagworkshop Vader Dochter Relatie met Jet Centeno in de omgeving van Maastricht.
Jet is een super ervaren systemisch opsteller. En werkt voornamelijk met vrouwen thema’s. Jet gaat in haar opstellingen als een zachte laserstraal door alle lagen naar de kern. Ze is helder, intuïtief, wijs, creatief en doortastend. Haar werkvormen zijn krachtig in hun eenvoud.

In 2016-2017 volgde ik haar Reis van de Heldin.
En vorig jaar was ze heel succesvol gastdocent in mijn online programma de Innerlijke Reis, waar we werkten rond het thema Moeder – Dochter Relatie.

Over het thema Vader – Dochter relatie zegt ze zelf:

“De redenen om deel te nemen aan deze workshop zijn uiteenlopend. Van het verlangen om los te komen van het geïdealiseerde beeld van de vader tot het zich bevrijden van de projectie van het innerlijke beeld van autoriteit. Uiteindelijk komt het er altijd op neer om meer bij de vrouwelijke kern te komen en de natuurlijke kracht van zachtheid en kwetsbaarheid te mogen ervaren. In het herijken van de relatie met onze vader verandert onherroepelijk de relatie met onze moeder.”

Heb je vragen over deze workshop neem dan contact op met mij 0618635432 of Jet zelf.

Deelname: 155 euro inclusief btw, thee en gezond lekkers tussendoor.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

22 oktober 2022
9.30 uur start met koffie/ thee
17.00 einde

Meer info over Jet en haar aanbod: www.centenocoaching.nl