Sardinië retreat

Vrouwenretreat Herfstequinox

Ontsteek jouw Goddelijke Vonk

Een magische verblijf op het mysterisch Sardinië

van 17 september t/m 24 september 2022Wil jij als vrouw (meer) in harmonie leven met je ware essentie?

Verlang jij naar (nog meer) verbinding met jouw vrouwelijke bron van wijsheid, vreugde en passie, zodat je voluit kunt leven?

Ervaar jij het prikkelende verlangen je vrij te voelen en je authentieke vrouwelijke zelf te zijn?

Wil jij nog meer ja zeggen tegen je missie hier op aarde en je levenspad omarmen?

Ga dan met ons mee op reis naar het magische eiland Sardinie en gun jezelf een liefdevolle zachte bedding, alsook de rust en alle elementen om de verbinding met jouw ware zelf te verdiepen én de kracht te ervaren van vrouwen onder elkaar.Terwijl het vrouwelijke mondiaal vele eeuwen van onderdrukking kende, was Sardinië een plek waar het vrouwelijke geëerd en gevierd werd.

Nu we massaal ervaren hoe belangrijk het is dat het vrouwelijke haar plek weer terug in neemt, is het tijd ons als vrouwen te herenigen.

Het is tijd onze goddelijke vonk opnieuw te ontsteken, zodat deze gedeeld kan worden met een wereld waarin dat meer dan ooit nodig is.

Het vrouwelijke is aan het ontwaken. En jij speelt daarin een belangrijke rol.

Wij nodigen je uit jeZelf te herinneren wie en wat jij in essentie bent, zodat jij dit leven kan leven in grace. Met moed, hart en visie. Waar kan dit beter dan op een plek als Sardinië?!


Betoverd als wij – Pomme & Jolène – beide zijn door Sardinië. Bevlogen door onze persoonlijke geschiedenis om meer (m/v) balans in ons eigen leven te creëren. Bewogen om uit te reiken naar jou, lieve vrouw, om samen jouw vonk te (her-)ontdekken. Nemen wij je graag mee naar het weergaloos mysterieuze eiland Sardinië.

Het eiland van de Moedergodin, de feeën en de reuzen. Waar de magie nog in de lucht hangt, tastbaar en voelbaar is.

Het eiland waar je in de stille baaien, op paradijselijke stranden, langs ruige kusten, in nauwe stegen van kleurrijke stadjes, in de dunbevolkte binnenlanden en bij de vele mystieke bouwwerken en eeuwenoude tempels nog ervaart hoe mythe en werkelijkheid, verleden en heden naast elkaar kunnen bestaan.

Een eiland met een verbluffende schoonheid, waarvan de geschiedenis tot de dag van vandaag nog grotendeels in nevelen is gehuld en speculaties galmen tot zo ver als het vroegere Lemurië.

Soms dwalen we af van ons ware pad. Dit maakt deel uit van onze menselijke ervaring.

Misschien ben je moe, uitgeput of ervaar je weinig vreugde meer in de dingen die je doet. Misschien vraag je je af wat de diepere zin is van het leven. Waarom ben ik hier?

Al deze vragen vallen weg als jij jeZelf herinnert!

Wie en waarom jij hier bent ligt opgeslagen in jouw vrouwelijke lichaam, bekken en baarmoeder. In elke cel van jouw lichaam is er een herinnering aan jouw essentie en je ware pad.

Met bewuste aandacht voor je lichaam kunnen deze kwaliteiten weer of nog meer tot bloei komen.

Je komt thuis bij jezelf. Thuis in je lichaam. Thuis in je essentie.Wij geloven in de kracht van het vrouw zijn.

Jouw gevoelige, intuïtieve, intelligente, sensuele, liefdevolle en krachtige zelf is verbonden met jouw vrouwelijkheid.

Je ware vrouwelijkheid toelaten werkt het beste met en tussen andere vrouwen. Het is krachtig, versterkend en helend om samen te komen.

Door samen te komen in een veilige en zorgzame setting kunnen wij verbinden. Verbinden met elkaar, met onszelf en het leven.

Kunnen we delen, helen, spiegelen, erkennen. Elkaar samen dragen, beschermen, versterken, inspireren.

Zodat onze liefde, zachtheid, kracht en schoonheid onvoorwaardelijk kan blijven stromen. Voor onszelf en de wereld. En dat is zo nodig in deze tijd!Tijdens deze retreat besteden we aandacht aan ons veilig, beschermd, geliefd, gewaardeerd én vrij voelen. Zodat we in grace kunnen leven… elke dag!

Deze week krijg je alles aangereikt om je volledig op jezelf te kunnen richten en zo weer in verbinding te komen met je mooie zachte krachtige vrouwenlichaam. Jouw bron van wijsheid, vreugde en passie.

Krachtige (vrouwelijke) oefeningen nodigen je uit (nog beter) voor jezelf te zorgen, jezelf te omarmen en lief te hebben, zodat jij je stralende, zelfverzekerde, energieke en authentieke zelf kunt zijn.

Liefdevol houden we vast vast en laten dankbaar los wat onze natuurlijke stroom van levensenergie en lichaamswijsheid belemmert, zodat jij (nog beter) naar je innerlijke stem kunt luisteren en je zielsmissie kunt leven.

Ontdek en herinner jouw gaven, talenten, kwaliteiten en ervaar wat door jou heen wil stromen en gepassioneerd met de wereld gedeeld wil worden.Deze week speciaal voor vrouwen is een prachtige combinatie van kundalini yoga, meditatie & mindfulness, ademwerk, visualisaties, dans & beweging, muziek, zang en klank, aanraking, creativiteit, plezier, lachen, verbondenheid, sharings, sereniteit, heiligheid, stilte, natuur, water, vuur, aarde, lucht, rituelen en ceremonie.

Daarnaast is er ruimte om op jezelf te zijn. Het prachtige eiland te ontdekken. En nemen wij je mee naar enkele van de meest bijzondere krachtplekken die Sardinië rijk is.

Voel de kracht en magie van de mystieke plaatsen van weleer. Laat je raken en kom in contact met de passievolle vrouwelijke energie die het eiland rijk is. Een energie die het avontuur, de creativiteit, jouw levensvreugde en levensenergie aanwakkert!

Ben jij er klaar voor de stem van je hart te volgen en de stappen te zetten die leiden naar meer vervulling in jouw leven? Durf jij je over te geven aan wat het leven jou wil laten ervaren?

Dan is dit een ervaring die je niet wilt missen!

AANMELDEN KAN HIER

Lees hieronder verder voor alle praktische informatie

Wij nodigen je uit om 8 dagen het hectische tempo waarin je leeft achter te laten en ruimte te creëren voor datgene wat er in jouw hart op wacht met de wereld gedeeld te worden.

Laat je vasthouden, dragen en optillen. En herinner je essentie en levenspad.

Met elke dag een ander thema, beloofd dit een prachtige uiterlijke reis én een inspirerende innerlijke reis te worden, die jou helpt om verder te groeien in bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Hiervoor nemen we je mee naar de luxe vrijstaande Villa Tore, in het bergdorpje Monticanaglia. Vlakbij het authentieke artistieke dorpje San Pantaleo en de prachtige Costa Smeralda.

De villa is voorzien van alle gemakken. Een prachtige tuin, een wijds uitzicht, zwembad, hot-tub en infrarood sauna.

Alle maaltijden, drankjes en versnaperingen zijn inclusief. Er wordt heerlijk vegetarisch gekookt door onze (mannelijke) kok Toine (partner van Jolène). Zoveel mogelijk lokaal en biologisch. Met dieetwensen wordt rekening gehouden indien vooraf doorgegeven.

Overnachting is op basis van een gedeelde twee- of driepersoonskamer.

De kosten voor de heen- en terugreis variëren tussen de 100 en 300 euro. Wij helpen je graag op weg bij het boeken van een ticket naar Olbia (en terug).

Deze reis zal zich grotendeels ontvouwen in het nu. Het dagprogramma wordt om die reden niet op voorhand van dag tot dag ingevuld. Wel zullen wij na aanmelding een tipje van de sluier onthullen. We laten echter ruimte voor dat wat ervaren mag worden en wil ontstaan.

 

 

 

Kosten
• Early Bird prijs tot 30 juli 2022: €1495,-
• Standaard prijs: €1575,-

Inclusief
• live/online masterclass vóór retreat
• live/online masterclass na retreat
• persoonlijke online omgeving voor én na retreat
• persoonlijke manual/werkboek
• een gevarieerd aanbod – afgestemd op de behoefte en energie van de groep – van kundalini yoga, meditatie & mindfulness, ademwerk, visualisaties, dans & beweging, aanraking, muziek, zang en klank, creativiteit, sharings, stilte, op jezelf zijn
• verschillende rituelen, activaties, initiaties en transmissies op bijzondere krachtplekken
• een speciale ceremonie tijdens de herfstequinox
• bezoek aan o.a. Santa Cristina, San Pantaleo, San Rupestre, Pozzo Sacro en andere bijzondere plaatsen
• dagtocht met de boot in de baai van Orosei met bezoek aan de mooiste baaien, stranden en grotten
• accommodatie (7 nachten) op basis van gedeelde 2- of 3-persoonskamer
• all inclusive eten, drinken en versnaperingen van zaterdagavond t/m zaterdagochtend
• transfer vliegveld heen en terug
• transfer van en naar programma onderdelen

Exclusief
• heen- en terugreis
• reis- en annuleringsverzekering
• persoonlijke uitgaven

Refund
• 2 of meer maanden voor de retreat: 100%
• 1 of meer maanden voor de retreat: 50%
• Minder dan één maand voor de retreat: 0%

Maximaal aantal deelnemers: 10

Registreer nu en reserveer jouw plek met een aanbetaling van €400,-Voor vragen neem contact op met Pomme Termond (+31 647 568 100) of Jolene van der Steen (+31 618 635 432) of stuur een email naar: sardinieretreat@gmail.com